LUX Nijmegen - People, Places & Things

13 februari 2019 | Nijmegen, LUX LUX 7

Kosten: Voordeel met je Biebpas € 2,50 korting op de normale toegangsprijs | Tijd: 20.30 uur

Vanavond kun je met korting naar 'People, Places & Things' van Toneelgroep Oostpool. We zijn tegenwoordig vrijer dan ooit en krijgen alle kansen. Toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen en weer proberen op te staan. Dit stuk gaat over toe moeten geven dat het niet meer gaat en dat je het niet alleen kunt.

Marcus Azzini regisseert dit stuk met een cast die onder andere bestaat uit Ariane Schluter, Loek Peters en Hannah Hoekstra. De laatste speelt de knappe, succesvolle Emma. Alles lijkt haar voor de wind te gaan, maar ze houdt zich staande op met alcohol en drugs, terwijl de mensen om haar heen vanaf de zijlijn moeten toekijken hoe ze langzaam wegglijdt. En uiteindelijk breekt. People, Places & Things gaat niet zozeer over haar burn-out, maar over het gevecht om weer gezond te worden.

 

Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 2 kaarten met korting bestellen. 

Hoe werkt het?
Op de website van LUX kan je je kaartje met korting kopen.

Vergeet niet om op de avond van de voorstelling je biebpas mee te nemen.