LUX Nijmegen - Opgediept

16 maart 2019 | Nijmegen, LUX LUX 7

Kosten: Voordeel met je Biebpas € 2,50 korting op de normale toegangsprijs | Tijd: 20.30 uur

Vanavond kun je met korting naar 'Opgediept' van De Theatertroep. In 'Opgediept' arriveert een aantal acteurs in het theater. Ze willen het vierde deel van de trilogie van Herzberg zien, maar de voorstelling is uitverkocht. Dus fantaseren ze hoe het verhaal zou kunnen verlopen, hoe het verdergaat met de personages en schieten haast ongemerkt in de rollen uit het stuk.

Opgediept is het tweede stuk dat het schrijverscollectief Judith Herzberg en De Theatertroep maakt. In 2016 presenteerden zij als dubbelvoorstelling de theaternovelles Hoe echt is echt echt en Zeeziek in het zwembad.

Judith Herzberg schreef met Leedvermaak (1982), Rijgdraad (1995) en Simon (2002) een beroemde en fascinerende trilogie over de stille impact van de Tweede Wereldoorlog op een Joodse familie. In samenwerking met de Theatertroepers schrijft ze nu een vierde deel, passend bij deze tijd. Zo ontstaat een op het lijf van de acteurs geschreven stuk, waarin spelers en personages uit de trilogie niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 2 kaarten met korting bestellen. 

Hoe werkt het?
Op de website van LUX kan je je kaartje met korting kopen.

Vergeet niet om op de avond van de voorstelling je biebpas mee te nemen.