Lindenberg - Mijn zus woont op de schoorsteenmantel

12 januari 2019 | Nijmegen, Lindenberg, Steigerzaal

Kosten: Voordeel met je Biebpas € 2,- korting op de normale toegangsprijs | Tijd: 19.30 uur

Vanavond kun je met korting naar 'Mijn zus woont op de schoorsteenmantel' van BEER muziektheater, een ontroerende bestseller die met veel humor en muziek wordt gebracht.

Met veel theatrale vindingrijkheid vertolkt BEER Muziektheater deze bestseller van Annabel Pitcher. De tienjarige Jamie verliest zijn zus Roos bij een terroristische aanslag. Vijf jaar later scheiden zijn ouders en verhuist Jaimie met zijn vader, oudere zus Jasmijn en kat Rooie naar een dorpje. Omdat daar tenminste geen moslims wonen, aldus zijn vader. In zijn nieuwe klas komt Jamie uitgerekend naast het enige islamitische meisje van de hele school te zitten, Sunya, die gepest wordt om haar hoofddoek. Hij wordt verliefd op haar, maar is deze liefde sterk genoeg om alle pesterijen en de haat van zijn vader het hoofd te bieden?

 

Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 2 kaarten met korting bestellen. 

Hoe werkt het?
De actiecode is OGBZ1819, na het invoeren van de actiecode verschijnt de speciale kortingsprijs 'Korting Bibliotheek'.

Vergeet niet om zowel bij aankoop aan de kassa als op de avond van de voorstelling je biebpas mee te nemen.

 

Nieuwsgierig? Leen meteen het boek!

 • Mijn zus woont op de schoorsteenmantel

  Annabel Pitcher

  Jamie (10, ik-figuur) probeert te leven met de verwoesting die de dood van zijn oudere zus door een terroristische aanslag in het gezin heeft achtergelaten. Vanaf ca. 15 jaar.

  Fictie, Kinderboek, Fictie, Sociale roman, Secundaire Jeugdliteratuur

  Nederlands, 239 pagina's, Pimento, Amsterdam, 2011

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Mijn zus woont op de schoorsteenmantel