Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Voordeel met je biebpas | Theater Gnaffel 4+

3 mei 2020 | Nijmegen, Lindenberg (Steigerzaal) | Tijd: 15.00 uur

Kosten: Op vertoon van je biebpas krijg je als bieblid €2,- korting

Ga deze middag met korting naar de Lindenberg voor het poppenspel 'Robin Hood'. Door Theater Gnaffel én met nieuwe muziek van Herman van Veen.

Helemaal alleen gelaten, voor de deur van een klooster, vindt een grote bruine beer Robin Hood. Ze voedt hem liefdevol op in een groene wereld zonder grenzen, macht en hiërarchie. Maar dan komt Robin Hood in de mensenwereld terecht, waar Prins Jan de macht in handen heeft. Hij verhoogt iedere dag de belastingen, zodat hij lekker rond kan dobberen in zijn met geitenmelk gevulde zwembad, terwijl het volk honger lijdt. Dat is niet eerlijk! Samen met zijn trouwe vrienden en zijn vriendinnetje Marian neemt Robin Hood het op tegen Prins Jan. Ze stelen geld van de rijken en geven het terug aan de arme mensen. Dat zal hem leren! Maar Robin, Marian en zijn vrienden willen meer: samen willen ze Prins Jan van de troon stoten. Diep in het bos verzinnen ze een geweldig plan. Zal het hen lukken?

In dit spannende avontuur tonen Robin Hood en zijn vriendelijke struikrovers moed in de strijd voor eerlijkheid en gelijkheid. Een muzikaal poppenspel met nieuwe muziek van Herman van Veen.