Kwatta Jeugdtheater - Botje 4+ (reprise)

29 september 2017 t/m 23 november 2017 | Nijmegen, Het Badhuis

Kosten: Kinderen t/m 16 jaar € 9,- | Volwassenen € 11,- | €2,- korting met je biebpas

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Botje is een voorstelling vol vreemde knopen en losse eindjes. Maar ook in een wereld op zijn kop, komt alles op zijn pootjes terecht. In Het Bashuis in Nijmegen.

In het huis van mevrouw Botje gaat alles op zijn Botjes. De stofzuiger slaapt iedere ochtend uit, de wasmachine heeft altijd honger en de luie stoel doet precies waar hij zelf zin in heeft. Op een dag staat er een broek voor de deur, of nee, het is een meneer in een broek. Hij komt voor de telefoon. De meneer in een broek trekt aan draden en haalt alles uit de knoop.
Maar in het huis van mevrouw Botje wil er helemaal niets uit de knoop. De telefoon, de wasmachine en de luie stoel komen in actie. Alleen de jurk van mevrouw Botje vindt de broek wel aardig. Samen zorgen ze voor een bijzondere ontknoping.

Reacties uit de pers:
Hussaarts strooit op geestige manier met clichés en schalkse accenten die behalve voor de kleintjes ook leuk zijn voor de volwassen kijker. Botje getuigt van een intelligent soort absurdisme dat op lichtheid vaart. - de Volkskrant

Botje van theatergroep Kwatta is een aangename lichtgewicht voorstelling voor kinderen vanaf vier jaar. Die kijken met open mond naar de fantasiewereld van mevrouw Botje en de meneer met de lichtblauwe broek. - NRC Handelsblad

Credits
Tekst en regie: Josee Hussaarts
Spel: Hans Thissen en Sophie Schut
Decor: Jacqueline van Eeden
Lichtontwerp: Henk van der Geest

 

Voordeel met je biebpas
Na reservering kan je met je biebpas aan de kassa €2,- korting krijgen op een kaartje van Botje van Kwatta Jeugdtheater.