Lindenberg - Het muizenhuis

17 maart 2019 | Nijmegen, Lindenberg, Steigerzaal

Kosten: Voordeel met je Biebpas € 2,- korting op de normale toegangsprijs | Tijd: 15.30 uur

Bezoek deze middag met korting 'Het muizenhuis' van Mariska Simon. Deze tot de verbeelding sprekende en prachtig vormgegeven muizen-voorstelling is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Sam en Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Sam is SUPER-verlegen en REUZE-braaf. Julia is SUPER-nieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Misschien dat ze juist daarom de allerbeste vrienden zijn en alles delen. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van deze twee bijzondere muizen in een tot de verbeelding sprekende en prachtig vormgegeven voorstelling. ‘Het Muizenhuis’ is gebaseerd op de boeken ‘Het Muizenhuis’ en ‘Het Muizenhuis, Sam & Julia in het theater’, bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.

 

Voordeel met je biebpas
Weten wat voor voordelen je allemaal nog meer hebt met je biebpas? Klik hier voor meer informatie. De diverse activiteiten waar je voordeel op krijgt vind je in ons agendaoverzicht. Je kunt per bibliotheekpas 2 kaarten met korting bestellen. 

Hoe werkt het?
De actiecode is OGBZ1819, na het invoeren van de actiecode verschijnt de speciale kortingsprijs 'Korting Bibliotheek'.

Vergeet niet om zowel bij aankoop aan de kassa als op de avond van de voorstelling je biebpas mee te nemen.