Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Universiteit van Overbetuwe | De rol van voeding bij kanker | (Geannuleerd)

19 maart 2020, van 20:00 tot 21:30 | Elst, Bibliotheek Elst

Kosten: leden en studenten € 2,50 | overige bezoekers € 4,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedereen is welkom bij de laagdrempelige hoorcolleges van de 'Universiteit van de bieb'. Kom naar onze bibliotheken voor collegereeksen met uiteenlopende onderwerpen. Een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en je te verdiepen in verrassende thema's. Vanavond is het college 'De rol van voeding bij kanker'.

college

door Ellen Kampman, hoogleraar kanker en voeding  

 

Is een glas rode wijn per dag nou wel of niet goed voor je gezondheid? En kun je van het eten van rood vlees echt kanker krijgen? Ellen Kampman is hoogleraar kanker en voeding op Wageningen University en vertelt je er alles over. Ze gaat ook in op de vraag of er voedingsmiddelen zijn waarmee je je leven kunt verlengen of verbeteren, als je eenmaal ziek bent.   

 

Andere colleges in de Universiteit van Overbetuwe:
25 maart | Kruiswegstaties in Overbetuwe en Lent
8 april | De schilder Mesdag