Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Universiteit van Berg en Dal | Opvoeden anno nu | (Geannuleerd)

25 maart 2020, van 20:00 tot 21:30 | Groesbeek, Bibliotheek Groesbeek

Kosten: leden en studenten € 2,50 | overige bezoekers € 4,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedereen is welkom bij de laagdrempelige hoorcolleges van de 'Universiteit van de bieb'. Kom naar onze bibliotheken voor collegereeksen met uiteenlopende onderwerpen. Een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en je te verdiepen in verrassende thema's. Vanavond is het college 'Opvoeden anno nu'.

college

door Lisette Sillessen, gezinscoach

 

Halen jouw kinderen ook wel eens het bloed onder je nagels vandaan? Opvoeden is elke dag weer een uitdaging. Tegenwoordig worden er andere eisen gesteld aan kinderen en dus ook aan de ouders en opvoeders. Wat wil jij jouw kind meegeven? Waar loop je als ouder of opvoeder tegenaan? Gezinscoach Lisette Silessen geeft tips en handvaten over opvoeden anno nu. 

 

Andere colleges in de Universiteit van Berg en Dal:
1 april | Voedselbos in Bibliotheek Beek-Ubbergen