Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Stoere mannen, Sterke verhalen met Peter Buwalda

16 juli 2019, van 20:00 tot 20:45 | Nijmegen, Festival op 't Eiland

Kosten: €10,- inclusief één consumptie

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De wereld van de rock-'n-roll barst van de sterke verhalen en de wereld van de literatuur swingt de pan uit. Vanavond is Peter Buwalda te gast.

Tijdens deze speciale editie van Stoere mannen, Sterke verhalen bij Festival Op 't Eiland is Peter Buwalda te gast. Zijn tweede roman, Otmars zonen, verscheen op 5 maart 2019, acht jaar na zijn succesvolle debuut Bonita Avenue. Hij is behalve een goede schrijver en columnist ook een grote fan van Elvis. Daar kan interviewer Koen Frijns wel wat mee, net als Mike Brady Firing. Deze zanger van de Nijmeegse band The Moans is met een vetkuif geboren. Hij maakt er met bekend én eigen werk een authentiek rock- ‘n’-roll feestje van. It’s now or never!