Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Stadsdichter on tour | Bibliotheek De Biezantijn | (Geannuleerd)

28 maart 2020, van 12:00 tot 14:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Biezantijn

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ga in gesprek met Wout Waanders over jouw tekst.

auteur

Wout Waanders is sinds februari 2019 stadsdichter van Nijmegen. Hij schrijft poëzie en proza en is wereldberoemd in literair Nijmegen. En niet voor niks: hij was hoofdredacteur van literair tijdschrift Op Ruwe Planken en gaf voordrachten op festivals als Lowlands, Zwarte Cross en het Wintertuinfestival. Zijn chapbook Olifantopia, een kruising tussen een dichtbundel en een pretpark, vond gretig aftrek bij Wintertuin Uitgeverij. Momenteel werkt Wout aan zijn poëziedebuut Parkplan dat begin 2020 bij Uitgeverij de Harmonie verschijnt. De komende twee jaar trekt Wout de Nijmeegse wijken in als ‘Stadsdichter on tour’.

Schrijf je zelf? Bespreek je teksten en je twijfels tijdens zijn spreekuur. Bedenk van tevoren waarover je met Wout in gesprek wilt gaan. 

 

Meld je aan via stadsdichter@wintertuin.nl
(Let op: je meld je aan bij een derde partij. Deze partij is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens die je met hen deelt).