Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Stadsdichter on tour | Bibliotheek De Mariënburg

18 april 2020, van 11:00 tot 13:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: gratis

Ga in gesprek met Wout Waanders over jouw tekst.

auteur

Wout Waanders is sinds februari 2019 stadsdichter van Nijmegen. Hij schrijft poëzie en proza en is wereldberoemd in literair Nijmegen. En niet voor niks: hij was hoofdredacteur van literair tijdschrift Op Ruwe Planken en gaf voordrachten op festivals als Lowlands, Zwarte Cross en het Wintertuinfestival. Zijn chapbook Olifantopia, een kruising tussen een dichtbundel en een pretpark, vond gretig aftrek bij Wintertuin Uitgeverij. Momenteel werkt Wout aan zijn poëziedebuut Parkplan dat begin 2020 bij Uitgeverij de Harmonie verschijnt. De komende twee jaar trekt Wout de Nijmeegse wijken in als ‘Stadsdichter on tour’.

Schrijf je zelf? Bespreek je teksten en je twijfels tijdens zijn spreekuur. Bedenk van tevoren waarover je met Wout in gesprek wilt gaan. 

 

Meld je aan via stadsdichter@wintertuin.nl
(Let op: je meld je aan bij een derde partij. Deze partij is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens die je met hen deelt).