GEANNULEERD | Schrijver in de Hortus | Eva Meijer

4 juli 2022, van 20:00 tot 22:00 | Nijmegen, Hortus

Kosten: Leden en studenten € 7,50 | overige bezoekers € 10,00

In de prachtige tuinen van de Hortus Nijmegen luisteren naar schrijver Eva Meijer: een unieke ervaring! Natuur is een belangrijk thema in haar werk, dus qua locatie kan het bijna niet beter. Terwijl je luistert naar haar verhalen, word je omgeven door groene bomen, kleurrijke planten, tjilpende vogels en zoemende insecten.

Over Eva Meijer
Eva Meijer (Hoorn, 1980) is filosoof en schrijver. Ze schreef vijf romans, waaronder de internationale bestseller Het vogelhuis (2016) en Voorwaarts (2019). Als essayist maakte Eva in 2017 naam met haar grensverleggende essay De soldaat was een dolfijn. In 2021 verscheen de novelle Haar vertrouwde gedaante.  In hetzelfde jaar schreef ze het essay voor de Maand van de Filosofie: Vuurduin. Aantekeningen bij een wereld die verdwijnt. Haar boeken werden lovend besproken in internationale media, waaronder The Guardian, Der Spiegel en The New York Review of Books.

Deze activiteit is helaas geannuleerd, maar we gaan kijken of het op een ander moment plaats kan vinden. Houd hiervoor de online agenda in de gaten.