Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Prentenboekenyoga 2+

9 maart 2020, van 09:15 tot 10:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: leden € 35,- | overige bezoekers € 40,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb je een peuter die niet stil kan zitten bij het lezen van een prentenboek? Met prentenboekenyoga kruipt je kind in het verhaal: sterk als een beer, fladderen als een vlinder of staan als een boom.

cursus

Samen met je peuter bekijk je plaatjes in een prentenboek en doe je bijpassende yoga-oefeningen. De cursus bestaat uit vier lessen waarin jullie door het verhaal en de oefeningen aandacht hebben voor elkaar.

Meld je aan via info@bewegenenontspannen.nl.
(Let op: je meld je aan bij een derde partij. Deze partij is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens die je met hen deelt).

 

De andere lessen zijn op 16, 23 en 30 maart.