Nationale Voorleesdagen | Mopperdemopperdemopper 2+

31 januari 2020, van 15:00 tot 15:30 | Nijmegen, Bibliotheek Lent - De Ster

Kosten: leden 3,- | overige bezoekers 4,-

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar de vrolijke voorstelling 'Mopperdemopperdemopper' van ZieZus eigenZinnig Theater.

voorstelling

De voorstelling gaat over een mopperende eend die denkt dat niemand met haar wil spelen. Maar is dat wel zo? De vrolijke dames Irene van der Aart en Hannah Borst van ZieZus, eigenZinnig Theater denken van niet. Kom kijken, luisteren en meedoen, vooral als je in een mopperig humeur bent. Want van zo’n vrolijke voorstelling wordt iedereen blij! 

Tips voor leuke voorleesboeken

 • Pinguïn en Pinguïn

  Mike Brownlow

  Pinguïn en Pinguïn willen graag nieuwe vrienden maken. Maar Vos, Nijlpaard, Haas en de andere dieren hebben het te druk of hebben geen zin in die nieuwkomers. Dan nodigt een beertje de pinguïns uit om samen te spelen. Al gauw hebben ze vreselijk veel plezier. Prentenboek met expressieve, grappige tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Pinguïn en Pinguïn

 • Ha... een wipwap!

  Susanne Strasser

  Olifant stapt op de wipwap, maar wippen gaat niet in je eentje. Zal het lukken als de pinguïn erbij komt? En ook de aap, de struisvogel, de krokodil, de giraf en het nijlpaard? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ha... een wipwap!

 • Sneeuwwitje

  Job van Gelder, Esther Rosier

  Sneeuwwitje, het mooiste meisje van het land, wordt door de jaloerse koningin weggestuurd. Ze komt terecht bij de zeven dwergen, maar is ze daar veilig? Groot vierkant prentenboek met paginagrote sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Sneeuwwitje

 • Eend en Pinguïn zijn GEEN vrienden

  Julia Woolf

  Sara en Nora zijn beste vriendinnen. Maar hun knuffels Eend en Pinguin zijn dat niet. Ze slaan, schoppen en pesten elkaar. Totdat Sara en Nora iets bedenken wat ze allebei verschrikkelijk vinden. Prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Eend en Pinguïn zijn GEEN vrienden

 • Tuur is blij, bang, boos

  Sara Sánchez

  Tuur wordt boos als een kindje zijn zandkasteel kapotmaakt, hij heeft plezier met gekke bekken trekken en is bang als hij zijn mama kwijtraakt in de dierentuin. Zie je hoe zijn gezicht verandert? Vierkant hardkartonnen prentenboekje met zachtgekleurde tekeningen en beweegbare elementen. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Tuur is blij, bang, boos