Nationale Voorleesdagen | Eendje heeft het koud 2+ | Uitverkocht

25 januari 2020, van 11:00 tot 11:30 | Beek-Ubbergen, Bibliotheek Beek-Ubbergen

Kosten: leden 3,- | overige bezoekers 4,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar de vrolijke voorstelling 'Eendje heeft het koud' van poppentheater Tingeling.

voorstelling

Het is winter en er ligt een dik pak sneeuw. Brrrr, wat is het koud! Kabouter Tingeling rent naar buiten om een sneeuwpop te maken. Maar o jee, hij verliest zijn muts! Een klein eendje loopt bibberend door het bos. Wat ziet hij daar liggen? Een rood mutsje! Komt dat even goed uit. Kabouter Tingeling gaat samen met zijn vriendje Ploem de eekhoorn op zoek naar zijn muts. Maar hoe moet het dan met het eendje? Een vrolijke voorstelling van Poppentheater Tingeling. 

Tips voor leuke voorleesboeken

 • Sneeuwwitje

  Job van Gelder, Esther Rosier

  Sneeuwwitje, het mooiste meisje van het land, wordt door de jaloerse koningin weggestuurd. Ze komt terecht bij de zeven dwergen, maar is ze daar veilig? Groot vierkant prentenboek met paginagrote sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Sneeuwwitje

 • Ha... een wipwap!

  Susanne Strasser

  Olifant stapt op de wipwap, maar wippen gaat niet in je eentje. Zal het lukken als de pinguïn erbij komt? En ook de aap, de struisvogel, de krokodil, de giraf en het nijlpaard? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ha... een wipwap!

 • Tuur is blij, bang, boos

  Sara Sánchez

  Tuur wordt boos als een kindje zijn zandkasteel kapotmaakt, hij heeft plezier met gekke bekken trekken en is bang als hij zijn mama kwijtraakt in de dierentuin. Zie je hoe zijn gezicht verandert? Vierkant hardkartonnen prentenboekje met zachtgekleurde tekeningen en beweegbare elementen. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Tuur is blij, bang, boos

 • Pinguïn en Pinguïn

  Mike Brownlow

  Pinguïn en Pinguïn willen graag nieuwe vrienden maken. Maar Vos, Nijlpaard, Haas en de andere dieren hebben het te druk of hebben geen zin in die nieuwkomers. Dan nodigt een beertje de pinguïns uit om samen te spelen. Al gauw hebben ze vreselijk veel plezier. Prentenboek met expressieve, grappige tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Pinguïn en Pinguïn

 • Eend en Pinguïn zijn GEEN vrienden

  Julia Woolf

  Sara en Nora zijn beste vriendinnen. Maar hun knuffels Eend en Pinguin zijn dat niet. Ze slaan, schoppen en pesten elkaar. Totdat Sara en Nora iets bedenken wat ze allebei verschrikkelijk vinden. Prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Eend en Pinguïn zijn GEEN vrienden