Nationale Voorleesdagen | Eend is boos 2+ | Uitverkocht

26 januari 2020, van 12:15 tot 13:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: leden € 4,- | overige bezoekers € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar de interactieve voorstelling 'Eend is Boos' van poppentheater De Kletskous.

voorstelling

Eend heeft haar dag niet. Niemand wil met haar spelen… Gelukkig geeft poppentheater de Kletskous een vrolijke draai aan dit verhaal. Hun interactieve voorstelling ‘Eend is boos’ zorgt voor veel blije gezichtjes. De voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horáček, dat verkozen is tot prentenboek van het jaar 2020.   

Tips voor leuke voorleesboeken

 • Ha... een wipwap!

  Susanne Strasser

  Olifant stapt op de wipwap, maar wippen gaat niet in je eentje. Zal het lukken als de pinguïn erbij komt? En ook de aap, de struisvogel, de krokodil, de giraf en het nijlpaard? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ha... een wipwap!

 • Tuur is blij, bang, boos

  Sara Sánchez

  Tuur wordt boos als een kindje zijn zandkasteel kapotmaakt, hij heeft plezier met gekke bekken trekken en is bang als hij zijn mama kwijtraakt in de dierentuin. Zie je hoe zijn gezicht verandert? Vierkant hardkartonnen prentenboekje met zachtgekleurde tekeningen en beweegbare elementen. Vanaf ca. 2 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Tuur is blij, bang, boos

 • Sneeuwwitje

  Job van Gelder, Esther Rosier

  Sneeuwwitje, het mooiste meisje van het land, wordt door de jaloerse koningin weggestuurd. Ze komt terecht bij de zeven dwergen, maar is ze daar veilig? Groot vierkant prentenboek met paginagrote sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Sneeuwwitje

 • Eend en Pinguïn zijn GEEN vrienden

  Julia Woolf

  Sara en Nora zijn beste vriendinnen. Maar hun knuffels Eend en Pinguin zijn dat niet. Ze slaan, schoppen en pesten elkaar. Totdat Sara en Nora iets bedenken wat ze allebei verschrikkelijk vinden. Prentenboek met grappige kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Eend en Pinguïn zijn GEEN vrienden

 • Pinguïn en Pinguïn

  Mike Brownlow

  Pinguïn en Pinguïn willen graag nieuwe vrienden maken. Maar Vos, Nijlpaard, Haas en de andere dieren hebben het te druk of hebben geen zin in die nieuwkomers. Dan nodigt een beertje de pinguïns uit om samen te spelen. Al gauw hebben ze vreselijk veel plezier. Prentenboek met expressieve, grappige tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Pinguïn en Pinguïn