Nationale Voorleesdagen | Loet durft (niet)

29 januari 2021, van 11:00 tot 11:30 | Beuningen, Bibliotheek Beuningen

Kosten: Leden € 3,00 | overige bezoekers € 4,00

Voorlezen is altijd een fijn relaxmomentje én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen extra aandacht voor voorlezen. Met leuke voorstellingen en voorleesactiviteiten in onze bibliotheken voor peuters en kleuters, geïnspireerd op het Prentenboek van het Jaar 2021: 'Coco kan het!' van Loes Riphagen.

´Ik durf alles!´ zegt Loet stoer. Nou ja, bijna alles… Ze durft niet alleen te slapen, want het is veel te donker. Ook durft Loet geen groene dingen te eten, want die lijken op snottebellen. Nu Loet naar school gaat vindt moeder dat ze wel meer moet durven. ‘Nee!’ roept Loet, ‘ik wil niet!’ Samen met vogel Bibi stampt ze boos weg. Maar als Bibi niet durft te vliegen, helpt Loet samen met alle kinderen Bibi haar vliegangst te overwinnen. Zal Loet ook leren dat ze veel meer durft dan ze denkt? Kom erachter in deze hartverwarmende, grappige en muzikale voorstelling van Ruth Bakker.  

Zeker zijn van een plaatsje bij een voorstelling? Koop vooraf een kaartje in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda

In overeenstemming met de RIVM richtlijnen hanteren we voor deze activiteit een maximum aantal deelnemers van 30 kinderen en 20 volwassenen.