Muziek met peuters

5 november 2021, van 09:15 tot 10:00 | Nijmegen, Bibliotheek de Mariënburg

Kosten: Leden € 80 | Overige bezoekers € 85

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

‘Muziek met peuters’ is een cursusreeks van 8 lessen voor (groot)ouders en verzorgers met hun (klein)kinderen van 1,5-3 jaar. Samen zingen en muziek maken geeft plezier en is goud waard voor de binding tussen jou en je kind. Bij deze cursus is iedereen welkom, ook als Nederlands niet je moedertaal is, je niet zo van het zingen houdt of je kindje een beperking heeft. Want hoe meer variatie, hoe meer stemmig!

Je zit samen met je kind op een kussen in de kring. Het welkomstliedje start. Zodra de kinderen zich op hun gemak voelen en ‘aangekomen’ zijn, worden nieuwe liedjes afgewisseld met oude klassiekers en rijmpjes. Genieten, waarnemen, luisteren, ontdekken, bewegen…… alles spelenderwijs. Samen dansen, dat doen we graag op de lievelingsmuziek van de ouders/verzorgers. Tijdens deze cursus zul je weinig zitten. Tijdens het uurtje dans, huppel en spring je heel wat af.

In deze cursus staat het boek ‘Coco kan het’ van Loes Riphagen centraal. Liedjes over ‘vogels’ en ‘durven’ leer je dan ook te zingen. Komen jullie ook en zingen jullie mee?

Neem ook een kijkje op: www.zingenspring.nl

PRAKTISCHE INFORMATIE
Vrijdag 5 november, 9.15 uur: (gratis)kennismaking.
Aanmelden: Meld je van tevoren aan door een mail te sturen naar: info@zingenspring.nl
Lessen: 12/11, 19/11, 26/11, 3/12, 10/12, 17/12, 7/1 en 14/1.
Aanvang: De lessen starten om 9.15u en 10.15u (er zijn twee groepen)
Locatie: Mariënburg 29, Bibliotheek Gelderland Zuid.
Kosten: 85 Euro* voor 8 lessen incl. een muziekmapje.

De kennismakingsles op 5 november is gratis. Leden van de Bibliotheek Gelderland Zuid ontvangen 5 Euro korting op een cursus.

*TE DUUR? Kijk of je kan meedoen aan de ‘meedoeregeling’ van de gemeente Nijmegen. Heb je hulp nodig bij het aanvragen? Bel dan hulp 024-3502000 (STIP is elke ochtend bereikbaar).