Informatiebijeenkomst Senia Leesclub | Leesclub Geschiedenis

6 oktober 2022, van 10:00 tot 12:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je een liefhebber van boeken over Geschiedenis en lijkt het je leuk om hierover met andere mensen te praten? In het najaar van 2022 start Senia in Nijmegen met een leesclub Geschiedenis. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leidraad voor de leesclubs zijn boekenlijsten die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per seizoen gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

De bijeenkomst van vandaag is bedoeld voor mensen die overdag met de leesclub bij elkaar willen komen. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere leesliefhebbers en kun je ontdekken of de leesclub Geschiedenis iets voor jou is.

Graag vooraf aanmelden via herman.roovers@senia.nl. Er kunnen maximaal negen personen meedoen aan de leesclub. In het najaar starten ook vier andere leesclubs, Moderne literatuur (informatiebijeenkomst op donderdag 29 september), Filosofie (informatiebijeenkomst op dinsdag 4 oktober) en Natuur (informatiebijeenkomst op donderdag 20 oktober). Kijk voor meer informatie in onze agenda.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met