Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Kindercollege | Werken in een dierentuin 8+ (Geannuleerd)

6 april 2020, van 15:45 tot 16:45 | Nijmegen, Bibliotheek Zwanenveld

Kosten: gratis

Voor leergierige kinderen zijn er in de bieb gratis kindercolleges. Leuke onderwerpen waar je van kunt smullen. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Vandaag is het kindercollege 'Werken bij een dierentuin'.

college

door een dierenverzorger

 

Werken in een dierentuin, wie wil dat nu niet? In Zooparc Overloon leven allerlei bijzondere dieren, zoals tijgers, leeuwen, cheeta’s, nijlpaarden, stokstaartjes en apen. Ben je benieuwd wat een dierenverzorger daar allemaal doet? En wat je moet doen om zelf een dierenverzorger te worden? Je hoort het van een dierenverzorger zelf. Vraag gerust alles wat je wilt weten!   

Meld je aan via zwanenveld@obgz.nl of in de bibliotheek.

 

Spreekbeurtpakketje
Vond je het kindercollege ook zo leuk? Houd dan je spreekbeurt over dit onderwerp! Na afloop van het kindercollege krijg je extra informatie mee om zelf een spreekbeurt te houden. Succes!