Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Kindercollege | Werken bij de brandweer 8+

7 mei 2020, van 15:30 tot 16:30 | Nijmegen, Bibliotheek Hatert

Kosten: gratis

Voor leergierige kinderen zijn er in de bieb gratis kindercolleges. Leuke onderwerpen waar je van kunt smullen. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Vandaag is het kindercollege 'Werken bij de brandweer'.

college

door een brandweerman

 

Brandweermannen hebben een zwaar, maar ook spannend beroep. Wat gebeurt er eigenlijk als er ergens brand is uitgebroken? Hoe kun je het beste blussen? Vandaag komt een echte brandweerman je dit precies vertellen. En jawel: dit is ook dé kans om eens een brandweerauto van binnen te zien! 

Meld je aan via hatert@obgz.nl of in de bibliotheek.

 

Spreekbeurtpakketje
Vond je het kindercollege ook zo leuk? Houd dan je spreekbeurt over dit onderwerp! Na afloop van het kindercollege krijg je extra informatie mee om zelf een spreekbeurt te houden. Succes!