Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Kindercollege | Wat doet een politieagent? 8+

4 november 2019, van 15:45 tot 16:45 | Nijmegen, Bibliotheek Zwanenveld

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor leergierige kinderen zijn er in de bieb gratis kindercolleges. Leuke onderwerpen waar je van kunt smullen. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Vandaag is het kindercollege 'Wat doet een politieagent?'.

college

door een échte politieagent

 

Wil je wel eens weten wat een politieagent nu allemaal precies doet? We zien vaak politieauto’s met zwaailicht en sirene rijden, maar waar gaan ze dan eigenlijk heen? En wat gebeurt er precies als je de politie belt? Tijdens dit kindercollege vertelt een wijkagent in uniform over zijn werk. Want een agent doet veel meer dan alleen maar boeven vangen en bekeuringen geven!

Meld je aan via zwanenveld@obgz.nl of in de bibliotheek.

 

Spreekbeurtpakketje
Vond je het kindercollege ook zo leuk? Houd dan je spreekbeurt over dit onderwerp! Na afloop van het kindercollege krijg je extra informatie mee om zelf een spreekbeurt te houden. Succes!

Als je na dit college nóg meer wilt weten over de politie, lees dan dit boek:

  • De politie

    Linda Staniford

    Zijn de taken van de politieman in elk land dezelfde? Lees wat voor kleding ze dragen, in welke voertuigen ze rijden en wat ze met dieren doen. Met grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 7 jaar.

    Gedrukt boek

    Bekijk details van De politie