Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Kindercollege | Schrijf Chinees met me 6+

24 februari 2020, van 15:00 tot 16:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariƫnburg

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor leergierige kinderen zijn er in de bieb gratis kindercolleges. Leuke onderwerpen waar je van kunt smullen. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Vandaag is het kindercollege 'Schrijf Chinees met me'.

college

door Chinees Instituut De Regenboog

 

Heb je wel eens Chinese tekens gezien? Grote kans dat je er niks van begrijpt. Maar als je de basis van de Chinese karakters hebt geleerd, snap je makkelijker de betekenis. Je leert tijdens dit kindercollege hoe het Chinese schrift in elkaar zit. Daarna mag je je eigen naam in het Chinees op papier zetten. Leuk om op de deur van je kamer te hangen! 

Meld je aan via hvdl@obgz.nl of in de bibliotheek.

 

Spreekbeurtpakketje
Vond je het kindercollege ook zo leuk? Houd dan je spreekbeurt over dit onderwerp! Na afloop van het kindercollege krijg je extra informatie mee om zelf een spreekbeurt te houden. Succes!