Kindercollege | Lekker in je vel! 10+

15 oktober 2019, van 15:00 tot 16:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: gratis

Voor leergierige kinderen zijn er in de bieb gratis kindercolleges. Leuke onderwerpen waar je van kunt smullen. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Vandaag is het kindercollege 'Lekker in je vel!'.

college

door Eline Kolijn, Samen Sterk zonder Stigma

 

Ben je wel eens verdrietig zonder dat je weet waarom? Of ben je snel boos? Dat hebben we allemaal wel eens! Eline Kolijn vertelt in dit college over verschillende emoties en wat er dan allemaal in je hersenen gebeurt. Je ontdekt wat het verschil is tussen je binnenkant en je buitenkant. En wat je kunt doen om je fijn te voelen.  

Meld je aan via hvdl@obgz.nl of in de bibliotheek.

 

Spreekbeurtpakketje
Vond je het kindercollege ook zo leuk? Houd dan je spreekbeurt over dit onderwerp! Na afloop van het kindercollege krijg je extra informatie mee om zelf een spreekbeurt te houden. Succes!

Wil je nóg meer weten over emoties? Lees dan dit boek:

 • Alles wat ik voel

  Stine Jensen

  Omdat Klaar mij niet uitgenodigde voor haar feestje, nodig ik haar ook niet uit! Twintig verhalen van kinderen over gevoelens als angst, verliefd, jaloers en verlegen zijn. Met uitleg en ook aandacht voor de ideeën van historische personen en kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 12 jaar.

  Non-Fictie, Non-Fictie, Kinderboek

  Nederlands, 153 pagina's, Kluitman, Alkmaar, 2017

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Alles wat ik voel