Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Kindercollege | Hondenpraat 6+ (Geannuleerd)

8 april 2020, van 15:30 tot 16:30 | Beek-Ubbergen, Bibliotheek Beek-Ubbergen

Kosten: gratis

Voor leergierige kinderen zijn er in de bieb gratis kindercolleges. Leuke onderwerpen waar je van kunt smullen. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Vandaag is het kindercollege 'Hondenpraat'.

college

door Janneke Braam, hondentrainer

 

De meeste honden zijn dol op knuffelen, maar sommige honden ook niet. Hoe ga je om met een hond die je tegenkomt op straat, of bij iemand thuis? Tijdens dit kindercollege leer je hoe honden ‘praten’, zodat je weet wat ze wel of niet leuk vinden. En hoe leren honden eigenlijk allerlei commando’s? Janneke neemt haar hond Fedha mee naar de bieb om samen met jullie iets te leren. Alleen kijken mag ook!   

Meld je aan via beek-ubbergen@obgz.nl of in de bibliotheek.

 

Spreekbeurtpakketje
Vond je het kindercollege ook zo leuk? Houd dan je spreekbeurt over dit onderwerp! Na afloop van het kindercollege krijg je extra informatie mee om zelf een spreekbeurt te houden. Succes!