Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Kindercollege | Hoe wordt een hond een politiehond? 8+ | (Geannuleerd)

21 maart 2020, van 11:00 tot 12:00 | Nijmegen, Bibliotheek Hatert

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor leergierige kinderen zijn er in de bieb gratis kindercolleges. Leuke onderwerpen waar je van kunt smullen. Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Vandaag is het kindercollege 'Hoe wordt een hond een politiehond?'.

college

door Bert Peters, trainer politiehonden

Wanneer is een hond klaar om als politiehond te werken? Wat is het verschil tussen een speurhond, politiehond of zoekhond? Durf jij zelf de hond een opdracht te geven? Bert Peters, trainer van politiehonden, legt uit hoe het moet. Na de uitleg mag je zelf ook aan de slag met de honden, als je dat durft. We doen dit op het grasveld naast de bibliotheek. 

Meld je aan via hatert@obgz.nl of in de bibliotheek.

 

Spreekbeurtpakketje
Vond je het kindercollege ook zo leuk? Houd dan je spreekbeurt over dit onderwerp! Na afloop van het kindercollege krijg je extra informatie mee om zelf een spreekbeurt te houden. Succes!