Kinderboekenweek | Loet en de jongen in de zeepbel 2+

2 oktober 2019, van 09:30 tot 10:00 | Nijmegen, Bibliotheek Hatert

Kosten: leden € 3,50 | overige bezoekers € 4,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bezoek tijdens de Kinderboekenweek de grappige en interactieve voorstelling 'Loet en de jongen in de zeepbel' van Ruth Bakker.

voorstelling

Loet is verlegen als ze moet praten in de klas. Of als er grote mensen in de buurt zijn. Op een dag ontmoet ze een kleine jongen die zo verlegen is, dat hij zich verstopt in een supergrote zeepbel. Samen gaan ze op reis in de zeepbel. Maar ineens horen ze iemand om hulp roepen. Zullen Loet en de jongen hun veilige zeepbel verlaten? Gebaseerd op het boek De jongen in de zeepbel van Valerie Eyckmans en Stephanie Dehennin. Een interactieve, herkenbare en grappige voorstelling vol muziek door Ruth Bakker.

De leukste verhalen over op reis gaan

 • Zes Goudse kaasjes

  Harmen van Straaten

  Zes Gouse kaasjes gaan op reis. Ze komen op zes verschillende plekken op de wereld terecht. Prentenboek met kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zes Goudse kaasjes

 • Visje gaat op reis

  Hanako Clulow, Patricia Hegarty

  Een dapper klein visje gaat op reis. Hij zwemt langs sneeuw en ijs, langs een donker dennenbos en hij duikt van een grote waterval. Waar zwemt het visje naartoe? Prentenboek met illustraties in intense, natuurlijke kleuren en tekst op rijm. Met hologram. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Visje gaat op reis

 • Olifanten op reis

  Guillaume Cornet

  Vijf grappige olifanten maken een wereldreis. Kun je ze vinden in Rome, Sydney en Tokio, en op de Trans-Mongolië Express naar Moskou? Bij alle plekken staan weetjes over o.a. de muntsoort, aantal inwoners en bezienswaardigheden. Groot formaat zoekboek met zestien zeer gedetailleerde zoekplaten in kleur. Vanaf ca. 7 t/m 10 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Olifanten op reis

 • Ik wil een verhaal!

  Tony Ross

  Omdat de koning op reis is, moeten anderen de Kleine Prinses een verhaal vertellen voor het slapengaan. Maar de Kleine Prinses vindt geen verhaal mooi genoeg. Dan ontdekt ze de bibliotheek… Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties, gebaseerd op de gelijknamige animatieserie. Vanaf ca. 4 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik wil een verhaal!

 • De grote kleine kapitein

  Paul Biegel

  De kleine kapitein gaat met zijn vrienden Marinka, dikke Druif en bange Toontje in een wonderlijk schip op reis. Ze beleven allerlei avonturen, bevaren zeeën, bezoeken eilanden en belanden zelfs in de gevangenis. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De grote kleine kapitein

 • De muizen

  Lenneke Westera

  Op een dag ontdekt Fien dat ze met muizen kan praten. Door hun aanwijzingen komt ze eerst in Amerika en daarna in Peru terecht. Daar leert ze de indianen kennen. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De muizen