Informatiebijeenkomst Senia-leesclub filosofie (23-09-2021)

23 september 2021, van 10:00 tot 12:00 | Nijmegen; Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: gratis (na aanmelding)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je een liefhebber van filosofische boeken en lijkt het je leuk om hierover met andere mensen te praten? In het najaar van 2021 start Senia in Nijmegen met een leesclub filosofie. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leidraad voor de leesclubs zijn boekenlijsten die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Op vrijdag 17 september en donderdag 23 september vinden informatiebijeenkomsten over de leesclub filosofie plaats in Bibliotheek De Mariënburg. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere leesliefhebbers en kun je ontdekken of de leesclub filosofie iets voor jou is. Aanmelden via info@senia.nl. Er kunnen maximaal tien mensen meedoen aan de leesclub. 

In het najaar start ook een leesclub moderne literatuur (informatiebijeenkomsten op dinsdag 14 september, vrijdag 24 september en zaterdag 25 september) en een leesclub geschiedenis (informatiebijeenkomst op donderdag 16 september). Kijk voor meer informatie in de agenda van de Bibliotheek Gelderland Zuid.