Informatiebijeenkomst Senia leesclub | Moderne literatuur

25 november 2021, van 10:00 tot 12:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Gratis (na aanmelding)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lees je graag moderne literatuur en lijkt het je leuk om hierover met andere mensen te praten? In het najaar van 2021 start Senia in Nijmegen met een leesclub Moderne literatuur. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leidraad voor de leesclubs zijn boekenlijsten die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Op zaterdag 20 november en donderdag 25 november vinden informatiebijeenkomsten over de leesclub Moderne literatuur plaats in Bibliotheek De Mariënburg. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere leesliefhebbers en kun je ontdekken of de leesclub moderne literatuur iets voor jou is. Aanmelden vooraf is vereist en kan via herman.roovers@senia.nl. Er kunnen maximaal negen personen meedoen aan de leesclub.

De bijeenkomst van 20 november is bedoeld voor deelnemers die ’s avonds en/of in het weekend hun boekbesprekingen willen houden. De bijeenkomst van 25 november is bedoeld voor deelnemers die overdag hun boekbesprekingen willen houden.

In het najaar start ook een leesclub Biografieën (informatiebijeenkomst op maandag 22 november) en een leesclub Introductie Filosofie (informatiebijeenkomst op woensdag 17 november). Kijk voor meer informatie in onze agenda.

Deze activiteit organiseren wij in samenwerking met