Informatiebijeenkomst Senia leesclub | Introductie Filosofie

17 november 2021, van 14:00 tot 16:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Gratis (na aanmelding)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lees je graag filosofische boeken en lijkt het je leuk om hierover met andere mensen te praten? In het najaar van 2021 start Senia in Nijmegen met een leesclub Introductie Filosofie. Deze is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in filosofie maar nog weinig filosofische teksten gelezen hebben. De boeken zijn geschikt voor leesgroepen die hun interesse in filosofie willen voeden en daarmee hun kennis en ervaring met filosofische teksten willen ontwikkelen. Zo kan een basis gelegd worden voor verdere bestudering van filosofische vraagstukken.

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere leesliefhebbers en kun je ontdekken of de leesclub Introductie Filosofie iets voor jou is. Aanmelden vooraf is vereist en kan via herman.roovers@senia.nl. Er kunnen maximaal negen personen meedoen aan de leesclub.

In het najaar start ook een leesclub Biografieën (informatiebijeenkomst op maandag 22 november) en twee leesclubs Moderne literatuur (informatiebijeenkomsten op zaterdag 20 november en donderdag 25 november). Kijk voor meer informatie in onze agenda.

Deze activiteit organiseren wij in samenwerking met