Informatiebijeenkomst Senia-leesclub literatuur

25 september 2021, van 10:00 tot 12:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: gratis (na aanmelding)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je een liefhebber van moderne literatuur en lijkt het je leuk om hierover met andere mensen te praten? In het najaar van 2021 start Senia in Nijmegen met een leesclub literatuur. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leidraad voor de leesclubs zijn boekenlijsten die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Op dinsdag 14 september, vrijdag 24 september en zaterdag 25 september vinden informatiebijeenkomsten over de leesclub literatuur plaats in Bibliotheek De Mariënburg. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere leesliefhebbers en kun je ontdekken of de leesclub moderne literatuur iets voor jou is. 

Deze bijeenkomst is volgeboekt. Je kunt je eventueel via herman.roovers@senia.nl op de wachtlijst laten zetten. Bij voldoende animo organiseert Senia in oktober/november weer een of meerdere informatiebijeenkomsten.

In het najaar start ook een leesclub geschiedenis (informatiebijeenkomst op donderdag 16 september) en een leesclub filosofie (informatiebijeenkomsten op vrijdag 17 september en donderdag 23 september). Kijk voor meer informatie in de agenda van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

In verband met coronamaatregelen is aanmelding vooraf verplicht.