Filmvertoning: Kleine Nicolaas gaat op vakantie 6+

13 juli 2019, van 16:00 tot 17:45 | Nijmegen, LUX

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Als onderdeel van het Vierdaagseprogramma zullen er van zaterdag 13 juli t/m maandag 15 juli zijn er om 16.00 uur in LUX gratis vertoningen van de kinderfilm Kleine Nicolaas gaat op vakantie.

Over de film:
Het schooljaar loopt ten einde, het grote moment van de zomervakantie is aangebroken. De kleine Nicolaas vertrekt samen met zijn ouders richting zee. Op het strand maakt Nicolaas al gauw nieuwe vrienden. Zo is er Ben, die in de buurt woont, Freddy, die alles lust, Djodjo, die met een Brits accent praat, Paul, die niets anders doet dan huilen en de vervelende Koen, die altijd gelijk wil hebben. Maar Nicolaas leert ook Isabelle kennen, een meisje dat hem voortdurend met grote ronde en verontrustende ogen aanstaart. Hij verdenkt zijn ouders ervan dat ze hem willen verplichten om met haar te trouwen. De misverstanden stapelen zich op en de streken beginnen…

 

Tijdens de Vierdaagse zijn er nog veel meer activiteiten voor kinderen op het Kidsplein, zoals workshops, voorstellingen en een kindercollege. Bekijk het programma.