Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid voorlopig gesloten. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, all branches of the Bibliotheek Gelderland Zuid are closed until further notice. All activities in our libraries have been cancelled until the 1st of June. Click here for more information.

Expositie: schilderijen van deelnemers Atelier Tlichteraan

6 januari 2020 t/m 28 februari 2020 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In de maand januari kun je in Bibliotheek De Mariënburg schilderijen van deelnemers van het Atelier Tlichteraan bekijken. In deze expositie is een kleine selectie van schilderijen te zien die zijn ontstaan in het Atelier Tlichteraan.

Een diversiteit van werkstukken in thema en stijl. Variërend van abstract naar figuratief. Het Atelier Tlichteraan biedt hobby- en semiprofessionele kunstenaars de mogelijkheid om zich – onder begeleiding – creatief verder te ontwikkelen.

Atelier Tlichteraan =  vrijheid in tijd en creativiteit
Het is jouw atelier omdat het mogelijk te komen schilderen en/of tekenen op jouw tijd, zo lang en zo vaak als je zelf wilt ( * binnen de openingstijden ) Als deelnemer bepaal je zelf wat je wilt schilderen in de stimulerende en sfeervolle omgeving van dit huiskamer-atelier met voldoende rust en ruimte. Al werkende ontdek je voor jezelf en samen met anderen jouw mogelijkheden en die van het atelier. En …. natuurlijk krijg je hierbij persoonlijke begeleiding zodat je je blijft ontwikkelen.

Voor meer informatie: www.tlichteraan.nl