GEANNULEERD | Buiten Zinnen | NIKS NIEUWS: Marco Martens & Luan Buleshkaj | Volwassenen

13 oktober 2021, van 20:30 tot 22:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Leden en studenten € 7,50 | Overige bezoekers € 10,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Schrijvers en spoken word-artiesten Marco Martens en Luan Buleshkaj delen een voorliefde voor wordplay en punchlines en zijn minstens zo geïnteresseerd in de waan van de dag. Liever dan zich laten verleiden tot Twitterfitties of verheffende vingertjes doen de heren met Niks Nieuws waar ze goed in zijn: de actualiteit vangen in mooie teksten.

Niks Nieuws is een terugkerend programma met wisselende gasten en perspectieven. Tevens gaan Martens en Buleshkaj iedere show in gesprek met een journalist over de achterkant van het nieuws. Verwacht spoken word, liedjes, interviews en improvisatie van een duo dat samen meer jaren ervaring heeft dan sommige rocksterren aan levensjaren halen.

Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met