Buitengewone Biebdag | Katiuscia Principato - Ziza wil geen ninja zijn | 4+

26 september 2021, van 12:00 tot 12:45 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Leden € 5,00 | overige bezoekers € 6,00

Jippie, het is Buitengewone Biebdag! Neem je ouders, grootouders, buurvrouw en vrienden mee. Geniet van een voorleesbrunch, voorstelling of vertelling en een kindercollege. En kom de hele middag lekker knutselen en spelen op het fantasieplein. Vandaag een voorstelling over niet worden wat een ander wil, maar precies dat waar jij blij van wordt.

Katiuscia maakte deze muzikale voorstelling van het boek “Ziza wil geen ninja zijn” geschreven door Marjet Huiberts en met prachtige kleurrijke illustraties van Coen Hamelink.

De hele familie van Ziza is ninja. Zijn ouders en zijn grote zus Xa zijn ninja. Zelfs De tweeling Yin en Yan zijn het al bijna. Ziza zal ook ninja worden, maar wil hij dat wel? Wat als hij helemaal niet wil vechten, maar veel liever beweegt en muziek maakt? Ziza wil helemaal geen ninja zijn! Maar dan ligt er een driekoppig monster op de loer…

Dit is één onderdeel van de Buitengewone Biebdag. Wil je ook bij de voorleesbrunch of het kindercollege zijn, dan heb je daarvoor een apart ticket nodig. Tickets voor de activiteiten koop je in de online agenda.

Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.