buiten zinnen... duikt de kroeg in

10 oktober 2019, van 21:00 tot 23:00 | Nijmegen, Fuzz

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heeft een boek je ooit tot tranen toe geroerd? Heb je een spoken word performer of rapper gezien wiens tekst je diep raakte? Tijdens jongerenfestival buiten zinnen nodigen we artiesten uit om hun favoriete teksten met jou te delen. Je vindt ze vier dagen lang op het podium, in de kroeg en in tentjes. Ga mee op ontdekkingstocht, laat je inspireren en vind jouw nieuwe lievelings!

...duikt de kroeg in

festival

In een gezellig cafeetje luisteren naar twee schrijvers en twee universitair docenten die op geheel eigen wijze hun lievelingsboeken presenteren. Drankje in de hand, gezellige mensen om je heen.. klinkt goed toch? Festival buiten zinnen duikt deze avond de kroeg in. Kom ook! Te gast zijn vanavond Wout Waanders, Dennis Kersten en Teddy Tops.

Wout Waanders
Wout Waanders schrijft poëzie en proza en is een begenadigd performer. In 2019 en 2020 mag hij zich stadsdichter van Nijmegen noemen. Wout publiceerde onder andere in het NRC Handelsblad en Das Magazin, gaf optredens op festivals als Lowlands en de Zwarte Cross en is regelmatig op het podium te zien met Boyband, een literaire boyband. Wil je weten wat Wout inspireert? Kom dan luisteren naar zijn kroegcollege!

Dennis Kersten
Dr. Dennis Kersten is verbonden aan de Radboud Universiteit. Deze lievelingsdocent van veel studenten publiceert onder andere over metamodernisme in hedendaagse (Britse) fictie. Of hij de boeken die hij onderzoekt ook tot zijn favorieten rekent, horen we onder het genot van een biertje. 

Teddy Tops
Teddy Tops heeft de schrijfstijl van een detective en de naam van een superheldin. Ze schrijft, programmeert en is sinds dit jaar ook artistiek leider van Mensen Zeggen Dingen. Ze schrijft zelf verhalen en ziet dus ook heel veel verhalen voorbij komen, naast alle boeken die ze leest. In café The Fuzz vertelt ze van welk verhaal haar lezershart sneller gaat kloppen.