Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluit de Bibliotheek Gelderland Zuid tot nader order alle bibliotheekvestigingen in haar werkgebied. Alle activiteiten in onze bibliotheken zijn in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

In order to prevent the spread of the coronavirus, the Bibliotheek Gelderland Zuid has closed all library branches in its field of operations until further notice. All activities in our libraries during this period have been cancelled. Click here for more information.

Boekenproeverij (Geannuleerd)

6 april 2020, van 20:00 tot 22:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: leden/studenten € 6,- overige bezoekers € 8,-

Naast alle populaire titels die in de lijsten van kranten en tijdschriften staan, laten we deze avond juist de ‘pareltjes’ van onze collectie zien. Kom proeven!

leeskring

Een klantadviseur en adviseur media van de bieb en een boekverkoper van Dekker v.d. Vegt bespreken de mooiste boeken. Titels die heel geschikt zijn voor leeskringen. Maar ook voor mensen die niet bij een leeskring zijn aangesloten, is deze avond interessant.

Al bekend met onze Leeskringservice?

Zit je bij een leeskring of leesclub? Meld deze dan aan bij de Bibliotheek Gelderland Zuid en maak gebruik van de speciale (gratis) leeskringservice. Er hebben zich inmiddels al zo’n 100 leeskringen aangemeld!