VOL | Cursus babygebaren voor ouders

22 mei 2021, van 09:30 tot 12:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Leden € 81,00 | overige bezoekers € 90,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je je baby beter leren begrijpen? Tijdens deze cursus ontdek je hoe gebaren bijdragen aan de taalontwikkeling van baby’s tussen de 5 en 15 maanden oud.

Je leert tientallen babygebaren waarmee je de communicatie tussen jou en je kindje kunt verbeteren. Ook krijg je praktische tips, wissel je ervaringen uit met andere ouders en leert spelletjes en liedjes met gebaren. De cursus bestaat uit drie lessen van 2,5 uur, met telkens een maand ertussen om thuis te oefenen.

Meld je aan via gebarengemak@gmail.com.

Praktische informatie: De cursus bestaat uit 3 lessen van 2,5u met telkens een maand ertussen om thuis te oefenen. De eerste keer leer je al 50 gebaren, en gaan we in op de taalontwikkeling van jonge kinderen en hoe babygebaren daaraan bijdraagt. Zo is al snel duidelijk hoe babygebaren op een gemakkelijke manier frustratie bij jou en bij je kind kan wegnemen. De 2e en 3e les krijg je praktische tips, gaan we ervaringen uitwisselen met andere ouders, oefenen we spelletjes en liedjes met gebaren en natuurlijk leer je nieuwe gebaren rondom een thema dat jullie zelf kiezen. De data van deze cursus zijn 22 mei, 19 juni en 17 juli.