Arzbach, Brunt & Smit

24 oktober 2017, van 20:00 tot 22:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: leden en studenten € 10,- | overige bezoekers € 12,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een ode aan Jan Wolkers, i.s.m. Dekker v.d. Vegt.

Nico Arzbach en Roland Brunt, gitarist en saxofonist van popgroep De Dijk, treden op met verhalenverteller Peter Smit. Samen brengen ze een ode aan Jan Wolkers. Met liedjes van hun laatste cd en hits van de enthousiast ontvangen albums Zeilen op een vreemde zee en Nieuw Gezicht. De nummers worden aangevuld en ingeleid met grappige anekdotes en mooie verhalen van Wolkerskenner Smit. Van 20:00 - 22:00 uur in Bibliotheek De Mariënburg.


Onno Blom schreef een biografie over Jan Wolkers en signeert op 24 oktober in Dekker v.d. Vegt
19 oktober 2017 is de tiende sterfdag van Jan Wolkers. Op deze dag verschijnt het langverwachte Het litteken van de dood, de indrukwekkende biografie van Onno Blom over de beeldhouwer-schilder-schrijver, over het rebelse leven van een van de meest geliefde kunstenaars van Nederland. Dinsdag 24 oktober is Onno Blom in de namiddag te gast bij Dekker v.d. Vegt om een lezing te geven over zijn boek en het te signeren. De lezing begint om 17.00 uur en duurt tot 18.45 uur. Omdat dit alles zo rond etenstijd plaatsvindt, is het mogelijk om voor € 5,- extra aansluitend soep met brood te eten. Toegang voor de lezing in Dekker v.d. Vegt is €10,-.

 

'Jan Wolkers' combi ticket
Wil je zowel naar de lezing in Dekker v.d. Vegt en naar het concert van Arzbach, Brunt en Smit? Haal een combi-tickt incl. soep voor €22,50 (€20,00 voor leden van de bibliotheek).

Programma:
- 17:00 uur, lezing bij Dekker v.d. Vegt
- 18:45 uur, soep bij Dekker v.d. Vegt
- 20:00 uur, concert in Bibliotheek De Mariënburg