Voordeel Met Je Biebpas | Verdriet is het ding met veren (Theater Rotterdam)

18 november 2022, van 20:00 tot 22:00 | Stadsschouwburg Nijmegen

Kosten: € 5,- korting op de normale toegangsprijs

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We missen onze moeder, we houden van onze vader, we zwaaien naar kraaien. Zo vreemd is dat niet. Een groots verhaal over ouders en kinderen, onvoorwaardelijke liefde, rouw en een kraai. In regie van Erik Whien, met o.a. Jacob Derwig.

Jacob Derwig en Erik Whien brengen een hartverscheurend boek naar het toneel. Verdriet is het ding met veren is de internationaal succesvolle debuutroman van de Londenaar Max Porter. Een ontroerend en poëtisch verhaal over een vader en zijn twee zoons, die achterblijven na de plotselinge dood van hun echtgenote en moeder. Kort na het verlies worden de drie bezocht door een wrede, onvoorspelbare en zorgende Kraai. Hij pakt de vader, tilt hem op en zegt: ‘Ik ga pas weg als je me niet meer nodig hebt’.

Regisseur Erik Whien brengt hiermee één van zijn persoonlijke favorieten naar het theater. Jacob Derwig bewerkt het rauwe maar liefdevolle verhaal tot een indringende voorstelling, waarbij het helingsproces en de overgang naar een nieuwe realiteit centraal staan. Hoe ga je om met allesoverheersend verdriet? Hoe accepteer je dat niets meer vanzelfsprekend is?

Verdriet is het ding met veren is een muzikale theatervoorstelling waarin de fijnzinnige, minimalistische stijl van Erik Whien samenkomt met de gloedvolle en aangrijpende teksten uit het boek. Acteurs Jacob Derwig, Jesse Mensah en Romijn Scholten brengen een groots verhaal over ouders en kinderen, onvoorwaardelijke liefde, rouw en een kraai.

Inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling is er om 19.00 uur een inleiding in het Theatercafé door Jasmijn van Wijnen. De inleiding is gratis toegankelijk mét ticket. Reserveer deze samen met je ticket voor de voorstelling in het verkoopproces.

Hoe werkt het?
De actiecode is: bieb

Het werkt als volgt:
Bestel je kaarten online*, gebruik de actiecode bieb en maak gebruik van de korting.

*log in met je account, plaats het concert in je winkelmandje, klik op stoelkeuze en afrekenen, vul de actiecode in, kies je stoelen en het betreffende prijstype en ga verder naar afronden.
Je moet dus wel een account hebben of er anders een aanmaken.
Je kunt per bibliotheekpas max. 2 kaarten met korting bestellen.

Van dit aanbod kan ook gebruik gemaakt worden aan de dagkassa of bij telefonische reservering (met vermelding van de actiecode bieb, tel.nr. kassa 024 3 22 11 00).

Vergeet niet om zowel bij aankoop aan de kassa als op de avond van de voorstelling je biebpas mee te nemen.

Tickets