De Grote (kleine) Tineke Honingh Show; live op instagram!

25 oktober 2020, van 15:00 tot 16:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Nijmeegse kinderboekenschrijver Tineke Honingh presenteerde deze gave middagshow! Met tips over leuken boeken, of hoe maak je nou zelf een toffe strip? Bekijk de uitzending via ons Instagramkanaal of via onderstaande link.

Ken je dat? Sta je voor een boekenkast om een boek uit te kiezen en je hebt geen flauw idee welke. Je denkt: Welke boeken zijn leuk voor MIJ?


Als je dat herkent, moet je zéker even meekijken met de Kleine Tineke Honingh Show op Instagram. Want Tienek is niet alleen kinderboekenschrijver, ze is ook een kinderboekenveelvraat en een voorleesmonster. Tijdens haar show laat ze je kennis maken met een flink aantal van haar favoriete boeken, series & strips (want ja, ze maakt en leest ook strips!).

Tune in!
Log in, en stel al je vragen over het schrijven van boeken of het maken van strips. Je kunt leestips aan mij vragen, dan kan live tijdens de show, maar je kan haar ook vooraf al vragen stellen, dan beantwoord ze ze live, op zondag 25 oktober om 15.00 uur. Wil je een mooie prijs winnen? Hou dan het Instagram-account van Bibliotheek Gelderland Zuid in de gaten, want daarop post ze de prijsvraag!

Ouders
Ouders mogen overigens ook gerust inloggen, als ze (voor)leestips willen voor jou, of je broer en zus. Want zij staan vast ook wel eens voor een boekenkast en denken: Welke boeken zijn leuk voor mijn kind?!

​Stuur Tineke je vragen!
Heb je al een vraag? Wil je graag een leestip? Weet je het antwoord op de prijsvraag? Stuur dan een chat-berichtje naar: instagram.com/bibliotheekgelderlandzuid of gewoon een mailtje naar: tinekehoningh@me.com.

- - - - - - - - - - -

Let op: wegens de huidige coronamaatregelen vindt de Grote Tineke Honingh Show live plaats op Instagram. Kijk je mee? We gaan 25 oktober om 15.00 uur live via de Instagram van de bieb.

 

De Tineke Honingh Show is een nieuwe show, met 1 losse editie en 2 edities tijdens Night @ The Library.

Kijk hier voor meer informatie over de show, en hier voor meer informatie over Sanne Rooseboom.