Stoere mannen, Sterke Verhalen | Bertus & Leen - Schorem barbiers | Volwassenen

26 september 2021, van 14:30 tot 17:30 | Nijmegen, Brebl

Kosten: Leden en studenten € 10,00 | overige bezoekers € 12,50

De Rotterdamse barbiershop ‘Schorem’ van Bertus en Leen is wereldberoemd. De twee stoere mannen reizen de wereld rond als ware rocksterren en zijn bovendien enorme muziekliefhebbers. Floor Boogaart besloot een boek over de twee beroemde barbiers te schrijven: ‘Schorem’. Floor werkt al jaren als muziekjournalist bij o.a. Cortonville. Schrijver Koen Frijns voelt Bertus, Leen en Floor aan de tand over het boek, over het leven on the road en in Rotterdam, en natuurlijk over muziek.

Muziek is er ook live op het podium. Dead Cat Stimpy komt vette rockabilly fingerpicking, gruizige bluesy slide en knallende punk spelen. Eén man met een drumstel onder zijn voeten schreeuwt en speelt het allemaal het podium af. We like!

Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee. 

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met