UITVERKOCHT | Night at the library junior @ De Mariënburg | 8 t/m 12 jaar

20 november 2021, 19:30 t/m 21 november 2021, 10:00 | Nijmegen, Bibliotheek de Mariënburg

Kosten: Een nachtje slapen in een tent kost € 40,00 voor biebleden en € 45,00- voor niet-biebleden. In één tent is plaats voor twee personen. Snacks, drinken en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom je logeren in de bieb? Voordat je in je tentje kruipt, is er van alles te doen in alle hoeken en gaten van de bibliotheek. Wat dacht je van knutselen, spelen met digitale technieken zoals VR-brillen en een green screen, of gewoon een ouderwets kussengevecht! Enne, je bent toch niet bang voor spookachtige verhalen?

Je koopt een ticket voor een tweepersoonstent, voor één kind en één volwassene. Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.