GEANNULEERD | Kindercollege - Buitengewone Biebdag | De Grote Afrika Quiz | 8+

31 oktober 2021, van 15:00 tot 16:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Jippie, het is Buitengewone Biebdag! Neem je ouders, grootouders, buurvrouw en vrienden mee. Geniet van een voorleesbrunch, voorstelling of vertelling en een kindercollege. En kom de hele middag lekker knutselen en spelen op het fantasieplein.

Kom vandaag naar een kindercollege:

Waar denk jij aan als je aan Afrika denkt? Er valt zoveel te leren over dit grote continent, dat maar liefst drie keer groter is dan Europa! Je komt in deze quiz meer te weten over landen, landschappen, muziek, kunst en cultuur! Laat je verrassen en kom meer te weten over Afrika tijdens deze snelle quiz!

Dit is één onderdeel van de Buitengewone Biebdag. Wil je ook bij de voorleesbrunch of de voorstelling zijn, dan heb je daarvoor een apart ticket nodig. Tickets voor de activiteiten koop je in de online agenda.

Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met