Kindercollege - Buitengewone Biebdag | Kletskoppen: Hoe beleef jij een verhaal? | 8+

28 november 2021, van 15:00 tot 16:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: gratis

Jippie, het is Buitengewone Biebdag! Neem je ouders, grootouders, buurvrouw en vrienden mee. Geniet van een voorleesbrunch, voorstelling of vertelling en een kindercollege. En kom de hele middag lekker knutselen en spelen op het fantasieplein.

Kom vandaag naar een Kindercollege:

Maakt het uit hoe een tekst geschreven is? Past een bepaald verhaal beter bij de één dan de ander? Je hoort meer over de wetenschap achter het lezen en gaat ook zelf een onderzoekje doen. We gaan meten wat er in iemands hoofd gebeurd tijdens het lezen. Want iedereen ervaart het lezen van een verhaal weer anders! 

Dit is één onderdeel van de Buitengewone Biebdag. Wil je ook bij de voorleesbrunch of de voorstelling zijn, dan heb je daarvoor een apart ticket nodig. Tickets voor de activiteiten koop je in de online agenda.

Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met