GEANNULEERD | Kindercollege - Buitengewone Biebdag | Hoe word je danser van beroep? | 6+

26 september 2021, van 15:00 tot 16:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Jippie, het is Buitengewone Biebdag! Neem je ouders, grootouders, buurvrouw en vrienden mee. Geniet van een voorleesbrunch, voorstelling of vertelling en een kindercollege. En kom de hele middag lekker knutselen en spelen op het fantasieplein.

Kom vandaag naar een kindercollege:

Je danst graag en bent er goed in. Maar hoe kun je van dans je beroep maken? Een professioneel danser vertelt wat je moet leren en kunnen én hoe je dat kunt doen. Hoe werkt het met audities, repetities en voorstellingen? En wat is ontzettend gaaf om te doen? Je leert alles over de danswereld!

Dit is één onderdeel van de Buitengewone Biebdag. Wil je ook bij de voorleesbrunch of de voorstelling zijn, dan heb je daarvoor een apart ticket nodig. Tickets voor de activiteiten koop je in de online agenda.

Voor deze activiteit heb je vanaf 13 jaar een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met