Kinderboekenweek | Ontdek jouw poëzietalent | 8+

12 oktober 2022, van 15:00 tot 16:30 | Groesbeek, Bibliotheek Groesbeek

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het thema van de Kinderboekenweek is gi-ga-groen! Houd jij ook van de natuur? Misschien word jij later wel een supergoede boswachter, diepzeeduiker of klimaatwetenschapper. In de bieb in Groesbeek ga je samen met Willemijn Kranendonk, schrijver van ‘Camping De Grote Walvis en de mysterieuze flessenpost’ jouw talenten ontdekken.

Jullie lezen samen een gedicht over talenten, en gaan dan knutselend aan de slag. Door middel van knippen, plakken, schrijven en spelen ontdek je waar jij goed in bent. Jullie maken een poster met een kort gedicht erop die in de bibliotheek komt te hangen. 

Over Willemijn Kranendonk
Willemijn Kranendonk (1994) is schrijver, dichter en scenarist, voor zowel kinderen en voor volwassenen. In januari verscheen bij Uitgeverij Van Oorschot haar debuutroman 'De Geliefden' die tot nu toe lovend werd ontvangen in de pers. Haar eerdere werk verscheen o.a. in Tirade, DWB, Liegend Konijn, Revisor en op De Internet Gids, Lilith Magazine, Hard/Hoofd en De Optimist. Ze droeg voor op vele literaire festivals en ze won al meerdere prijzen met haar gedichten en verhalen. In mei verscheen haar eerste kinderboek 'Camping De Grote Walvis en de mysterieuze flessenpost' bij Uitgeverij Billy Bones. 

Meld je aan in de bibliotheek of via programmabergendal@obgz.nl.