Kennisdelers | Marije Brand: Hoe doen die andere moeders het allemaal?

18 januari 2022, van 20:00 tot 21:00 | online via WebinarGeek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 18 januari zal Marije Brand, moeder van 3 uit Lent, haar persoonlijke verhaal over het moederschap delen. Eerlijk en kwetsbaar zodat er ruimte ontstaat voor oprechte herkenning. Het zal gaan over zelfliefde en spiegelende kinderen, maar ook over kwetsbaar durven zijn.

Tevens zal ze haar ervaring als holistisch moedercoach delen. Om meer inzicht te krijgen in hoe jij als moeder, ondanks alles dat er aan je gevraagd wordt, toch weer kunt leven met aandacht voor jezelf en je eigen geluk. Inclusief een paar simpele handvaten vanuit haar achtergrond in NLP en Reiki. Zodat je als moeder weer kunt opbloeien, want het meest inspirerende voor een kind is te zien hoe 'mama bloeit’. 

PS. De ervaring leert dat vaders veel van de mentale lading in het ouderschap heel anders beleven, toch zal een deel van de lezing ook voor vaders herkenbaar zijn. Dus kijk vooral samen!Deze lezing is kosteloos te volgen via WebinarGeek. Je kunt via de chat vragen stellen aan Marije. 

Over Marije Brand
De Lentse Marije Brand is Holistisch moedercoach en zelf moeder van drie jonge kinderen. Marije heeft zelf ervaren wat de rol van moeder doet met een mens, hoe ze zichzelf hierin steeds meer kwijt raakte, maar ook hoe je daar weer bewust aan kunt werken. Ze werkt op basis van NLP (NeurolinguĂŻstisch programmeren) en Reiki en studeert momenteel nog verder als Holistisch therapeut.