GEANNULEERD | Jansen & de Boer | Een ober van niks | 4+

20 december 2020, van 15:00 tot 16:00 | Nijmegen, Lindenberg Cultuurhuis

Kosten: Leden € 6,50 | overige bezoekers € 8,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een ober van niks is een muzikale kindervoorstelling met poppen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tjibbe Veldkamp.

Er was eens een ober van niks. Hij deed heel erg zijn best om een goede ober te zijn, maar het wou niet lukken. Alles ging altijd verkeerd. Hij struikelde en duikelde, knoeide en kliederde op elke gast. Tomatensoep op een blouse, spaghetti in het haar, de erwtjes over de grond. Zachtjes mompelde hij dan ‘sorry’ en deed nog beter zijn best. Als hij dan toch weer ondersteboven de zaak doorgleed en taart op iemand knoeide, stonden de gasten kwaad van tafel op: ‘Wat een prutsober!’ Het restaurant werd iedere avond leger. Tot er tenslotte niemand meer door hem bediend wilde worden. Of toch wel?

"Everybody is a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid” - Albert Einstein

Over Jansen & de Boer - Jansen & de Boer, bestaande uit Noralie Jansen en Willeke de Boer, is een poppentheatergezelschap dat muzikale kindervoorstellingen maakt. Ontwapenende personages, poppen die echt tot leven lijken te komen, spelen naast Noralie en Willeke zelf op toneel. Ze nemen je mee in kleine verhalen met grote thema’s en grote verhalen met klein thema’s. Jansen & de Boer spelen kindervoorstellingen waarin ze vanuit een andere kant naar dingen kijken. Hopelijk kan de open blik van Jansen & de Boer een blikopener zijn voor jou.

Interesse? Koop je tickets via de website van De Lindenberg.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met