Buitengewone Biebdag | Voorleesbrunch | 4 t/m 8 jaar

31 oktober 2021, van 11:00 tot 12:00 | Nijmegen, Bibliotheek De Mariënburg

Kosten: Kinderen € 7,50 | volwassenen € 12,50

Jippie, het is Buitengewone Biebdag! Neem je ouders, grootouders, buurvrouw en vrienden mee. Geniet van een voorleesbrunch, voorstelling of vertelling en een kindercollege. En kom de hele middag lekker knutselen en spelen op het fantasieplein.. Schuif om 11.00 uur aan voor een lekkere brunch van Coffeelovers. Naast je croissantje, fruit, broodje en eitje serveren we een verhaal. Voorlezen is nog nooit zo heerlijk geweest!

De prijs is inclusief een drankje.

Dit is één onderdeel van de Buitengewone Biebdag. Wil je ook bij de voorstelling of het kindercollege zijn, dan heb je daarvoor een apart ticket nodig. Tickets voor de activiteiten koop je in de online agenda.

Voor deze activiteit heb je een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.

Deze activiteit organiseren we in samenwerking met